
המצרכים (15 מנות):ל-2 תבניות איגליש קייק:
לציפוי:
אופן ההכנה:1מחממים תנור לחום של 170 מעלות. 2טורפים בקערה את חלב הסויה והחומץ, ומניחים בצד לשתי דקות. 3מוסיפים את השמן ורסק התפוחים ומערבבים בכף עץ. 4מוסיפים את כל החומרים היבשים: הקמחים, הסוכר, אבקת האפייה, המלח והקינמון, ומערבבים פנימה את האגוזים והשוקולד צ'יפס. 5מחלקים את התערובת לשתי תבניות אינגליש קייק משומנות, ומפזרים מלמעלה את השקדים. 6אופים כ-40 דקות, ומיד מברישים בסירופ מייפל. המתכון לעוגה הטבעוניתהוא של שף-קונדיטור אמיר שגב, הבעלים של קונדיטורייתגלי'ס - דברים שאבא שלי אופהבכפר סבא,טלפון להזמנות: 09-7670133. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |