
מאפה פטריות קלילקליל זה בדיוק מה שאנחנו צריכים עכשיו: בצק שמרים שתופח בנחת אך בזריזות בקערה בזמן שאתם מקפיצים קצת פטריות בחמאה. קצת פרמזן מלמעלה, רבע שעה בתנור - ויש לכם ארוחת ערב כיפית וסופר טעימה |
המצרכים (20 מנות):
למילוי:
אופן ההכנה:1לשים יחד את כל חומרי הבצק למעט החמאה כ-6 דקות. מוסיפים את החמאה ולשים עוד כ-3 דקות, עד שהיא מתאחדת עם הבצק. 2מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים בניילון ומתפיחים כשעה וחצי. 3בינתיים מכינים את המילוי: מקפיצים את הפטריות במחבת לוהטת בחמאה המזוקקת עד שהן מזהיבות. מתבלים במלח, פלפל, תימין ושום. מעבירים את תערובת הפטריות למסננת ומניחים לה להתקרר לטמפרטורת החדר. 4מחלקים את הבצק ל-20 כדורים ומתפיחים 30 דקות. 5פותחים את כדורי הבצק על משטח מקומח לגודל של פיצה קטנה. מפזרים את תערובת הפטריות. 6מחממים תנור ל-220 מעלות. מגררים פרמזן ואופים כ-15 דקות או עד שהבצק מזהיב. תגיות:פטריות ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |