
המצרכים :
אופן ההכנה:1מניחים בסיר שיבולת שועל, חלב, סוכר, וניל, מלח. מבשלים על להבה בינונית כ-5 דקות, עד שמתקבלת דייסה סמיכה. מעבירים למקרר לצינון מלא. 2מחממים תנור לחום של 170 מעלות. משמנים תבנית בינונית בחמאה ומצפים בסוכר. 3מערבבים את הדייסה עם הבננות, השוקולד והאגוזים. יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ואופים בתנור כחצי שעה. 4בוזקים סוכר חום מעל ומקרמלים בעזרת ברנר, או בתנור במצב גריל בחום גבוה למספר דקות. מגישים חם לצד גלידה. >> בשבוע שעבר הכנו עוגת נקטרינות מהירה>> פק"ל שבועות: פשטידה ב-5 מרכיבים![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |