אוכל
אוכל
פוקצ'ת גבינה ועגבניות חגיגית

מאפה פודינג עם שוקולד, בננות ושיבולת שועל

חשבתם שדייסה זה משעמם? קבלו דייסה מושחתת באקסטרים, שהופכת למאפה פודינגי מלא בכל טוב - פקאנים, שוקולד, בננות והמון המון טעם. רק חסרה גלידה קרה בצד ואתם מסודרים

|mako אוכל| פורסם10:07
Rating:4.841reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • כוס שיבולת שועל
  • 3 כוסות חלב
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • זרעים מחצי מקל וניל (או חצי כפית תמצית וניל)
  • קורט מלח
  • 2 בננות, פרוסות לעובי 1 ס״מ
  • 100 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס
  • 100 גרם אגוזי פקאן, קצוצים גס
  • מעט חמאה רכה לשימון התבנית + סוכר לפיזור
  • 2 כפות סוכר חום (נוספות)

אופן ההכנה:

1מניחים בסיר שיבולת שועל, חלב, סוכר, וניל, מלח. מבשלים על להבה בינונית כ-5 דקות, עד שמתקבלת דייסה סמיכה. מעבירים למקרר לצינון מלא.

2מחממים תנור לחום של 170 מעלות. משמנים תבנית בינונית בחמאה ומצפים בסוכר.

3מערבבים את הדייסה עם הבננות, השוקולד והאגוזים. יוצקים את הבלילה לתוך התבנית ואופים בתנור כחצי שעה.

4בוזקים סוכר חום מעל ומקרמלים בעזרת ברנר, או בתנור במצב גריל בחום גבוה למספר דקות. מגישים חם לצד גלידה.

>> בשבוע שעבר הכנו עוגת נקטרינות מהירה
>> פק"ל שבועות: פשטידה ב-5 מרכיבים
...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il