
עוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה לימוניכל זמן הוא זמן טוב לעוגת ביסקוויטים, והקיץ הוא הזמן הטוב מכולם. אז קבלו אותה בגרסת "הקינוח המושלם ליום שרב": עוגה הכי קלה בעולם של פתי בר עם קרם לימון עדין, שאפשר להכין עם הילדים אבל הכי כיף לזלול לבדנטלי לוין|mako אוכל| פורסם29/07/2107:31 ![]() צילום: אסף אמברם, mako אוכל |
המצרכים (6 מנות):לתבנית מרובעת בגודל 20*30 ס"מ:
לקרם:
לקישוט:
אופן ההכנה:1טובלים את הביסקוויטים בחלב קר ומסדרים בצפיפות בתחתית התבנית ליצירת שכבה ראשונה. 2הקרם: מקציפים יחד במיקסר את השמנת המתוקה, הגבינה הלבנה, האינסטנט פודינג, אבקת הסוכר, תמצית הווניל והקליפה המגוררת עד שמתקבל קרם אחיד ויציב. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט 3יוצקים בערך שליש מכמות הקרם על שכבת הביסקוויטים ומיישרים. 4טובלים ביסקוויטים נוספים בחלב ומסדרים בשכבה שנייה על הקרם. 5יוצקים שליש נוסף מהקרם על השכבה השנייה ומיישרים. 6טובלים ביסקוויטים נוספים בחלב ומסדרים בשכבה שלישית על הקרם. 7מעבירים את יתרת הקרם לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 2 ס"מ ומזלפים תלוליות צפופות על הביסקוויטים. 8מצננים במקרר במשך 5-6 שעות, ועדיף לילה שלם. 9מקשטים במעט קליפת לימון מגוררת ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |