אוכל
אוכל
פוקצ'ת גבינה ועגבניות חגיגית

עוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה לימוני

כל זמן הוא זמן טוב לעוגת ביסקוויטים, והקיץ הוא הזמן הטוב מכולם. אז קבלו אותה בגרסת "הקינוח המושלם ליום שרב": עוגה הכי קלה בעולם של פתי בר עם קרם לימון עדין, שאפשר להכין עם הילדים אבל הכי כיף לזלול לבד

|mako אוכל| פורסם07:31
עוגת ביסקוויטים עם קרם גבינה לימוני (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
Rating:4.5196reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהיותר משלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (6 מנות):

לתבנית מרובעת בגודל 20*30 ס"מ:

  • 250 גרם (שרוול אחד) ביסקוויטים
  • חצי כוס חלב קר

לקרם:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 250 גרם גבינה לבנה 9%
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • קליפה מגוררת מלימון אחד

לקישוט:

  • מעט קליפת לימון מגוררת

אופן ההכנה:

1טובלים את הביסקוויטים בחלב קר ומסדרים בצפיפות בתחתית התבנית ליצירת שכבה ראשונה.

2הקרם: מקציפים יחד במיקסר את השמנת המתוקה, הגבינה הלבנה, האינסטנט פודינג, אבקת הסוכר, תמצית הווניל והקליפה המגוררת עד שמתקבל קרם אחיד ויציב.

לבלוג של נטלי -עוגיו.נט

3יוצקים בערך שליש מכמות הקרם על שכבת הביסקוויטים ומיישרים.

4טובלים ביסקוויטים נוספים בחלב ומסדרים בשכבה שנייה על הקרם.

5יוצקים שליש נוסף מהקרם על השכבה השנייה ומיישרים.

6טובלים ביסקוויטים נוספים בחלב ומסדרים בשכבה שלישית על הקרם.

7מעבירים את יתרת הקרם לשק זילוף עם צנתר חלק בקוטר 2 ס"מ ומזלפים תלוליות צפופות על הביסקוויטים.

8מצננים במקרר במשך 5-6 שעות, ועדיף לילה שלם.

9מקשטים במעט קליפת לימון מגוררת ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il