
המצרכים (12 מנות):לבצק:
לזיגוג:
למילוי וקישוט:
אופן ההכנה:1מכינים את הבצק: בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים, סוכר, חמאה, ביצים, חלב, מלח ווניל, ולשים במשך 10-12 דקות עד לקבלת בצק אחיד וחלק. 2מעבירים את הבצק למשטח עבודה, יוצרים צורה של כדור ושמים בקערה. מכסים ומתפיחים במשך שעה עד שעתיים במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו. 3מעבירים את הבצק למשטח עבודה נקי ומחלקים ל-12 חלקים שווים. 4מגלגלים כל פיסת בצק לכדור הדוק ומניחים במרווחים על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. 5מברישים את כדורי הבצק במעט שמן, מכסים ומתפיחים במשך כשעה עד שהם כמעט מכפילים את נפחם. 6מחממים תנור ל-170 מעלות. 7מברישים את הסופגניות במעט שמן לפני האפייה. 8אופים במשך 12-15 דקות או עד שהסופגניות תפוחות וזהובות. מצננים מעט בטמפרטורת החדר. 10מכינים את הזיגוג: שמים בסיר את סירופ המייפל ומים ומחממים עד לרתיחה. 11מברישים את הסופגניות בנדיבות בסירופ. 12בעזרת סכין יוצרים חור בחלק העליון של כל סופגנייה. ממלאים שק זילוף עם צנתר משונן בריבת חלב וממלאים את הסופגניות עד למעלה. 14מקשטים בקוקוס טחון ושוקולד מגורר ומגישים. • הסופגניות במיטבן ביום ההכנה. • אפשר לקשט באגוזים מסוכרים או כל קישוט אחר שאוהבים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |