
המצרכים :לפסטה הטבעית:
לפסטת התרד:
לפסטת הסלק:
לרוטב העגבניות:
למלית:
אופן ההכנה:1מכינים את שלושת סוגי הפסטה: בקערה אחת לשים את כל חומרי הבצק הטבעי עד לאחדות, בקערה שנייה לשים את חומרי בצק התרד ובקערה שלישית את חומרי בצק הסלק. 2עוטפים כל אחד מהכדורים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לשעה לפחות. 3מערבבים יחד את חומרי הרוטב. 4מערבבים יחד את חומרי המלית. 5מרדדים כל כדור פסטה במכונת הפסטה רק עד שהוא מגיע לעובי של ס"מ. חוצים כל אחת מהיריעות. 6מסדרים את מלבני הבצק זה על זה, לפי הצבעים (ראו בסרטון). מהדקים מעט ופורסים לפרוסות של ס"מ, שבכל אחת מהן ישנם כל הצבעים. 7מרדדים כל פרוסה במכונת הפסטה לעלה פסטה דק. הפסים צריכים להיות מופנים בצורה אנכית למכונה. 8חותכים את היריעות הצבעונית שהתקבלו לריבועים של כ-12 ס"מ ומניחים על משטח מקומח בקמח פסטה. 9ממלאים כל ריבוע במלית ומגלגלים. מסדרים בתבנית ושופכים מעל את הרוטב. 10אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות. 11מגישים עם הרבה פרמזן. תגיות:לזניה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |