
המצרכים (40 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות. 2בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את החמאה, סהוכר, המלח והווניל, ומערבלים עד לקבלת תערובת רכה במרקם קרם. 3מוסיפים את הביצה, ומערבלים עד שהיא נטמעת בתערובת. 4מוסיפים את הקמח, הסודה לשתייה, שיבולת השועל, האגוזים והחמוציות, ומערבלים רק עד שמתקבלים גושי בצק גדולים. 5מעבירים את גושי הבצק למשטח עבודה מקומח קלות, ומאחדים לבצק אחיד. 6מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, יוצרים צורת גליל מכל חלק, ומצננים את הגלילים במקפיא במשך שעה. 7חותכים את גלילי הבצק לעוגיות בעובי 1 ס"מ, ומניחים במרווחים על גבי תבניות תנור מרופדות בנייר אפייה. 8אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות בצורה אחידה, מצננים לחלוטין ומגישים. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |