
המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. 2טורפים יחד בקערה גדולה ביצה, סוכר, שמן, חלב, בננות, תמצית וניל, מלח וקינמון לתערובת אחידה. 3מוסיפים קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה וסודה לשתייה ומערבבים רק עד שאחיד. 4ממלאים את השקעים בתערובת כמעט עד שפתם. 5מפזרים מעט סוכר חום מעל כל עוגה. 6אופים 15-20 דקות, או עד שהעוגות תפוחות, זהובות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים. 7מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |