
המצרכים :לחיתוכיות (תבנית ריבועית 20*20):
למלית:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית. 2הבצק: חותכים את החמאה הקרה לקוביות ומכניסים למעבד מזון עם להב פלדה יחד עם הקמח, הקורנפלור, אבקת הסוכר, המלח, אבקת האפייה והווניל. מעבדים עד לקבלת תערובת פירורית. 3מוסיפים חלב בהדרגה וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים גושי בצק גדולים. 4מעבירים את גושי הבצק לתחתית התבנית ומהדקים ליצירת שכבת בסיס די דקה. 5אופים כ-10-15 דקות או עד הזהבה. מצננים מעט בטמפרטורת החדר. 6מלית הפקאן: קוצצים את הפקאנים במעבד מזון עד לקבלת פירורים די דקים. ממיסים את החמאה. 7מערבבים בקערה את החמאה המומסת, הסוכר, הדבש, המלח והחלב עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את הפקאנים ומערבבים עד אחידות. 8יוצקים את התערובת על הבסיס האפוי ומשטחים לשכבה אחידה והדוקה. 9אופים 10-13 דקות, או עד ששכבת הפקאן מזהיבה ומבעבעת. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר. 10חותכים בעזרת סכין לריבועים בגודל הרצוי ומגישים. * החיתוכיות נשמרות כשבוע בכלי סגור בטמפרטורת החדר. * רוצים להשקיט טיפ-טיפה את המצפון? אתם יכולים להחליף חצי מכמות הקמח בקמח מלא או בקמח שיפון מלא. תגיות:פקאן ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |