
המצרכים (30 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים את תבניות התנור בנייר אפייה. 2במעבד מזון עם להב פלדה שמים את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה, שמן הקוקוס, הווניל והמלח ומעבדים עד אחידות. 3מוסיפים טחינה וממשיכים לעבד עד אחידות. 4מוסיפים מים בהדרגה תוך עיבוד הבצק עד לקבלת גוש בצק אחיד ונוח לעבודה. 5יוצרים כדורים קטנים מהבצק. 6מגלגלים את כדורי הבצק בשומשום ומניחים במרווחים על התבניות. 7אופים 10-12 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות בחלק התחתון אך עדיין מעט רכות. 8מצננים לחלוטין עד התייצבות. מפזרים אבקת סוכר (חשוב לא לוותר על שלב זה) ומגישים. * העוגיות נשמרות עד שבוע בצנצנת אטומה. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט חסידים של פופקורן? נראה אם תצליחו לנחש כמה גרגירים מסתתרים כאן בצנצנת תגיות:טחינה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |