
המצרכים :(לתבנית בקוטר 22 ס"מ):
לגנאש:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-150 מעלות (ללא טורבו) ומשמנים היטב את התבנית. 2קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים חמאה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. 3מוסיפים מלח, וניל וסוכר, וטורפים עד אחידות. 4מוסיפים את הביצים (אחת אחרי השנייה), וטורפים היטב עד שהן נטמעות בבלילה. 5מוסיפים שקדים ואבקת אפייה ומקפלים בעדינות רק עד שהבלילה אחידה. 6יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון. 7אופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגה תופחת, מתייצבת בשוליים אך עדיין מעט רוטטת במרכז. 8מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר. העוגה שוקעת מעט במרכזה בעת הקירור וזה בסדר. 9גנאש: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים שמנת וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. 10יוצקים את הגנאש לשקע של העוגה ומצננים במשך 20-30 דקות במקרר להתייצבות. מגישים בטמפרטורת החדר. • העוגה נשמרת בכלי סגור במקרר עד שבוע. • במקום שקדים אפשר להשתמש בקוקוס טחון או כל סוג אחר של אגוזים טחונים שאוהבים. תגיות:חם מהתנור ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |