אוכל
אוכל
פוקצ'ת גבינה ועגבניות חגיגית

בראוניז טבעוניים מקמח מלא

בראוניז זו אהבה, ובאהבה כמו באהבה, כולם אמורים ליהנות ממנה. בדיוק מהסיבה הזו החלטנו ללכת הפעם על אחד הקינוחים הכי אהובים, אבל בגרסה שכולם יוכלו ללקק אחריה את האצבעות. חצי שעה של עבודה ויש לכם את זה

|mako אוכל| פורסם07:06
בראוניז טבעוניים מקמח מלא  (צילום: נטלי לוין, mako אוכל)
צילום: נטלי לוין, mako אוכל
Rating:4.5316reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לבראוניז (תבנית ריבועית בגודל 20*20 ס"מ):

  • 60 מ"ל (רבע כוס) שמן
  • 50 גרם (2 כפות) טחינה גולמית או ממרח שקדייה
  • 200 גרם (1 כוס) סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 240 מ"ל (1 כוס) חלב סויה או חלב שקדים
  • 120 גרם (1 כוס) קמח מלא
  • 50 גרם (שליש כוס) קמח לבן
  • 80 גרם (חצי כוס) אבקת קקאו
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • 100 גרם שוקולד מריר, קצוץ גס

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית.

2טורפים בקערה את השמן, הטחינה, הסוכר, הווניל וחלב הסויה עד לקבלת תערובת אחידה.

3מוסיפים את הקמח המלא, הקמח הלבן, הקקאו ואבקת האפייה, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, סמיכה ושוקולדית.

4מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לפיזור אחיד בתערובת.

5יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון.

6אופים במשך 15-25 דקות או עד שהבראוניז מתייצבים בשוליים אך עדיין מעט רכים במרכז.

7מצננים לחלוטין, חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים.

* שומרים בכלי סגור במקרר עד שבועיים. מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.

* אפשר להשתמש בכל חלב צמחי שאוהבים: חלב שקדים, חלב קוקוס, חלב אגוזי לוז, חלב שיבולת שועל ועוד.

* מומלץ להשתמש בשוקולד מריר בעל אחוזי קקאו גבוהים לתוצאה שוקולדית במיוחד.

לבלוג של נטלי -עוגיו.נט

>> בפעם הקודמת הכנו פחזניות במילוי קרם פטל

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il