
המצרכים :לבראוניז (תבנית ריבועית בגודל 20*20 ס"מ):
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבנית. 2טורפים בקערה את השמן, הטחינה, הסוכר, הווניל וחלב הסויה עד לקבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים את הקמח המלא, הקמח הלבן, הקקאו ואבקת האפייה, ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה, סמיכה ושוקולדית. 4מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לפיזור אחיד בתערובת. 5יוצקים את התערובת לתבנית ומיישרים את החלק העליון. 6אופים במשך 15-25 דקות או עד שהבראוניז מתייצבים בשוליים אך עדיין מעט רכים במרכז. 7מצננים לחלוטין, חותכים לריבועים בגודל הרצוי ומגישים. * שומרים בכלי סגור במקרר עד שבועיים. מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר. * אפשר להשתמש בכל חלב צמחי שאוהבים: חלב שקדים, חלב קוקוס, חלב אגוזי לוז, חלב שיבולת שועל ועוד. * מומלץ להשתמש בשוקולד מריר בעל אחוזי קקאו גבוהים לתוצאה שוקולדית במיוחד. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |