
המצרכים (12 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית שקעים בעטרות נייר. 2בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר, סוכר חום, מלח, וניל וקינמון ומערבלים עד שמתקבלת תערובת קרמית רכה ואוורירית. 3מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה (מערבלים בין הוספה להוספה). 4מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבלים עד שהיא נטמעת בתערובת. 5מוסיפים קמח, פקאנים טחונים ואבקת אפייה ומערבלים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה וסמיכה. 6בעזרת 2 כפות או כף גלידה קפיצית ממלאים את השקעים עד 3/4 מגובהם. 7מפזרים אגוזי פקאן קצוצים על כל עוגה. 8אופים במשך 15-22 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים. 9מצננים מעט בטמפרטורת החדר ומגישים. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט לכולנו יש לפחות עוגה אחת מנצחת שהכנו לבד.העלו תמונה של העוגה שלכם לכאן ותוכלו לזכות בפרס. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |