
המצרכים :(2 תבניות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ):
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות. 2טורפים בקערה את הביצים, הסוכר, הווניל, המלח, הקינמון, קליפת התפוז ומיץ התפוזים והשמן עד לקבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים קמח, שקדים ואבקת אפייה ומערבבים רק עד לאחידות. 4יוצקים את הבלילה לתבניות ומיישרים את החלק העליון. 5מפזרים שקדים ואופים במשך 35-45 דקות או עד שהעוגות תפוחות, זהובות וקיסם הננעץ במרכזן יוצא עם פירורים לחים עליו. 6מצננים לחלוטין, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. • העוגות נשמרות בכלי אטום בטמפרטורת החדר עד 3 ימים. • אפשר להקפיא את העוגות כשהן עטופות היטב עד 3 שבועות. • אפשר להכין את המתכון גם כעוגה אחת עגולה בתבנית בקוטר 24-26 ס"מ. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |