
המצרכים :(ל-6-8 כוסות של 150 מ"ל):
לשכבת השוקולד:
למרנג:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מרסקים את הביסקוויטים לפירורים גסים. 2מניחים את פירורי הביסקוויטים בתחתית הכוסות בשכבה אחידה. 3מכינים את שכבת השוקולד: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. 4יוצקים את השוקולד על גבי שכבת הביסקוויטים ומצננים בינתיים במקרר. 5מכינים את המרנג: בתוך קערה חסינת אש ועל גבי בן מארי שמים חלבונים, מלח וסוכר, ומחממים עד שכל הסוכר נמס והתערובת אחידה. 7מעבירים את התערובת לקערת מיקסר עם וו הקצפה, ומקציפים במהירות גבוהה במשך 10-12 דקות, או עד שמתקבל מרנג יציב ומבריק מאוד. 8מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים תלולית נדיבה על גבי שכבת השוקולד. 9שורפים באמצעות ברנר ומקשטים בשוקולד קצוץ ופירורי ביסקוויטים. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |