אוכל
אוכל
פוקצ'ת גבינה ועגבניות חגיגית

טרייפל סמורס עם שוקולד, מרנג וביסקוויטים

מדורות זה הכי לא אנחנו. אוכל עם פחם? שיאכלו האחרים. אבל סמורס, ממתק הקומזיצים האמריקאי האולטימטיבי, תמיד היה חביב עלינו. לכבוד ל"ג בעומר, קבלו גרסה מעודנת ופשוטה לקינוח בהשראת השחיתות האמריקאית האהובה

|mako אוכל| פורסם08:16
Rating:4.641reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

(ל-6-8 כוסות של 150 מ"ל):

  • 100-150 גרם ביסקוויטים

לשכבת השוקולד:

  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 125 מ"ל (חצי כוס) שמנת מתוקה

למרנג:

  • 2 חלבונים
  • קורט מלח
  • 100 גרם (חצי כוס) סוכר

לקישוט:

  • פירורי ביסקוויטים
  • שוקולד קצוץ

אופן ההכנה:

1מרסקים את הביסקוויטים לפירורים גסים.

2מניחים את פירורי הביסקוויטים בתחתית הכוסות בשכבה אחידה.

3מכינים את שכבת השוקולד: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה.

4יוצקים את השוקולד על גבי שכבת הביסקוויטים ומצננים בינתיים במקרר.

5מכינים את המרנג: בתוך קערה חסינת אש ועל גבי בן מארי שמים חלבונים, מלח וסוכר, ומחממים עד שכל הסוכר נמס והתערובת אחידה.

7מעבירים את התערובת לקערת מיקסר עם וו הקצפה, ומקציפים במהירות גבוהה במשך 10-12 דקות, או עד שמתקבל מרנג יציב ומבריק מאוד.

8מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים תלולית נדיבה על גבי שכבת השוקולד.

9שורפים באמצעות ברנר ומקשטים בשוקולד קצוץ ופירורי ביסקוויטים.

בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט

>> בשבוע שעבר הכנו עוגיות שיבולת שועל, חמוציות ואגוזים

>> והנה ארבעה מתכונים שהילדים שלכם יאהבו במיוחד

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il