
המצרכים (40 מנות):
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה. 2מערבבים בקערה יחד את הביצים, הסוכר, המלח, הווניל והשמן לתערובת אחידה. מוסיפים קמח, קורנפלור ואבקת אפייה ומערבבים עד לאחידות. 3מוסיפים אגוזים, חמוציות ותמרים ומערבבים עד לפיזור אחיד בבצק. 4בידיים מעט רטובות יוצרים 2 כיכרות מהבצק במרווחים על גבי נייר האפייה. מפזרים מעט סוכר דמררה בחלק העליון של הכיכרות. 5אופים במשך כ-25-30 דקות עד להזהבה. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר. 6חותכים לעוגיות בעובי 1-2 ס"מ ומניחים על גבי תבנית תנור. 7אופים במשך 10-12 דקות עד להזהבה והתייצבות מוחלטת. מצננים לחלוטין ומגישים. *העוגיות נשמרות בכלי אטום כשבועיים. *אפשר לגוון ולהשתמש בכל סוג אגוזים שאתם אוהבים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |