אוכל
אוכל
פוקצ'ת גבינה ועגבניות חגיגית

ביסקוטי תמרים, חמוציות ואגוזים

עוגיות ביסקוטי נהדרות שמקבלות מרקם ייחודי בזכות אפייה כפולה, וטעם נפלא בזכות התמרים, החמוציות והאגוזים. אפשר כמובן לגוון בכל מה שאוהבים, והפלוס הגדול הוא שהן יישמרו טריות אפילו שבועיים

|mako אוכל| פורסם07:47
ביסקוטי עם תמרים, חמוציות ואגוזים (צילום: נטלי לוין, mako אוכל)
צילום: נטלי לוין, mako אוכל
Rating:4.9172reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשעה ורבע
  • זמן הכנהשעתיים
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (40 מנות):

  • 2 ביצים L
  • 150 גרם (שלושת רבעי כוס) סוכר
  • קורט מלח
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 60 מ"ל (4 כפות) שמן
  • 210 גרם (כוס וחצי) קמח
  • 30 גרם (3 כפות) קורנפלור
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 100 גרם אגוזי מלך
  • 75 גרם חמוציות
  • 75 גרם תמרים, חתוכים לקוביות

לקישוט:

  • סוכר דמררה

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבניות בנייר אפייה.

2מערבבים בקערה יחד את הביצים, הסוכר, המלח, הווניל והשמן לתערובת אחידה. מוסיפים קמח, קורנפלור ואבקת אפייה ומערבבים עד לאחידות.

3מוסיפים אגוזים, חמוציות ותמרים ומערבבים עד לפיזור אחיד בבצק.

4בידיים מעט רטובות יוצרים 2 כיכרות מהבצק במרווחים על גבי נייר האפייה. מפזרים מעט סוכר דמררה בחלק העליון של הכיכרות.

5אופים במשך כ-25-30 דקות עד להזהבה. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.

6חותכים לעוגיות בעובי 1-2 ס"מ ומניחים על גבי תבנית תנור.

7אופים במשך 10-12 דקות עד להזהבה והתייצבות מוחלטת. מצננים לחלוטין ומגישים.

*העוגיות נשמרות בכלי אטום כשבועיים.

*אפשר לגוון ולהשתמש בכל סוג אגוזים שאתם אוהבים.

>> לבלוג של נטלי - עוגיו.נט

>> בפעם השקודמת הכנו טראפלס קוקוס מטרפים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il