
המצרכים :למלית:
לבלינצ'ס:
לציפוי:
אופן ההכנה:1קוצצים את הבצל ומטגנים אותו עד להזהבה. מניחים בצד. 2מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית יחד עם הבצל ומניחים בצד. 2מכינים את הבלינצ'ס: טורפים יחד בקערה נפרדת את כל מרכיבי הבלינצ'ס. 3בעזרת מגבת נייר משמנים קלות מחבת שאינה נדבקת. שופכים בעזרת מצקת מעט מהבלילה ומשטחים לעיגול דק. ברגע שהחלק העליון נקרש ומתקשה, הופכים את הבלינצ'ס על צלחת. ממשיכים בפעולה עם כל שאר התערובת. 4מניחים במרכז כל עלה מעט מהמלית, מקפלים, וחוזרים על הפעולה עם כל העלים. מכניסים להקפאה לחצי שעה. 5טובלים כל בלינצ'ס בקמח, לאחר מכן בביצה טרופה ולבסוף מגלגלים בפירורי לחם. אופים 20 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות, ומגישים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |