אוכל
אוכל
פוקצ'ת גבינה ועגבניות חגיגית

בלינצ'ס גבינות

אתם אולי רגילים לקבל אותם כקינוח מתקתק, אבל תאמינו לנו שכשאינס ינאי אומרת לכם ללכת על בלינצ'ס מלוחים - כדאי להאמין לה. סופר קלים להכנה, עם מילוי פשוט ומנצח, ובעיקר טעימים, פריכים ולא מטוגנים

|mako אוכל| פורסם07:20
Rating:4.249reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

למלית:

  • 1 בצל קטן
  • מעט שמן זית
  • 300 גרם גבינה למילוי ללא טעם (כחושה ללא מלח)
  • 100 גרם גבינת צ'דר, מגוררת
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור

לבלינצ'ס:

  • כוס (140 גרם) קמח
  • כוס (240 מ"ל) חלב
  • 3 ביצים
  • קורט מלח
  • כפית שמן

לציפוי:

  • קמח לבן
  • 2 ביצים טרופות
  • פירורי לחם

אופן ההכנה:

1קוצצים את הבצל ומטגנים אותו עד להזהבה. מניחים בצד.

2מערבבים בקערה את כל מרכיבי המלית יחד עם הבצל ומניחים בצד.

2מכינים את הבלינצ'ס: טורפים יחד בקערה נפרדת את כל מרכיבי הבלינצ'ס.

3בעזרת מגבת נייר משמנים קלות מחבת שאינה נדבקת. שופכים בעזרת מצקת מעט מהבלילה ומשטחים לעיגול דק. ברגע שהחלק העליון נקרש ומתקשה, הופכים את הבלינצ'ס על צלחת. ממשיכים בפעולה עם כל שאר התערובת.

4מניחים במרכז כל עלה מעט מהמלית, מקפלים, וחוזרים על הפעולה עם כל העלים. מכניסים להקפאה לחצי שעה.

5טובלים כל בלינצ'ס בקמח, לאחר מכן בביצה טרופה ולבסוף מגלגלים בפירורי לחם. אופים 20 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות, ומגישים.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il