
המצרכים (9 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומסדרים גביעי נייר קשיחים על תבנית התנור. 2מערבלים בקערת מיקסר את החמאה, הסוכר, המלח, הווניל וקליפת הלימון עד שמתקבלת תערובת קרמית. 3מוסיפים ביצה וממשיכים לערבל עד שהיא נטמעת בתערובת. 4מוסיפים מיץ לימון וחלב ומערבלים עד שהם נטמעים בבלילה. 5מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה והפרג ומערבלים רק עד שמתקבלת בלילה אחידה. 6ממלאים את השקעים בבלילה עד שני שליש מגובהם. >> בפעם שעברה הכנו אחלה לחם בירה 7אופים 10-15 דקות או עד שהמאפינס תפוחים, זהובים ויציבים. 8מצננים בטמפרטורת החדר, מפזרים אבקת סוכר ומגישים. * במקום פרג טחון אפשר להשתמש בקוקוס באותה כמות. * במקום לימון אפשר להשתמש בתפוז או כל סוג אחר של פרי הדר באותה כמות. * לתוצאה אופטימלית חשוב להשתמש בחמאה רכה מאוד. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |