
המצרכים :
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ. 2קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים את החמאה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי. 3מוסיפים פנימה מלח, וניל, נס קפה וסוכר וטורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית. 4מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך ערבוב בין הוספה להוספה. 5מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שאחיד. חשוב להימנע מערבוב יתר של התערובת. 6מעבירים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון. 7מפזרים אגוזי קשיו. 8אופים במשך 20-25 דקות, או עד שהבראוני מתייצב אך עדיין מעט רך במרכז. 9מצננים לחלוטין וחותכים לקוביות. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |