אוכל
אוכל
פוקצ'ת גבינה ועגבניות חגיגית

בראוניז שוקולד ואגוזי קשיו

סיפרו לכם שבשביל בראוניז טובים חייבים מיקסר? זה פשוט לא נכון! הנה מתכון לבראוניז מגה-עסיסיים, שפשוט מתמוססים בתוך הפה - וכל מה שצריך בשבילם זה קערה, מטרפה וכף. רק עשו טובה, אל תוותרו על הקשיו

|mako אוכל| פורסם13:00
בראוניז שוקולד ואגוזי קשיו (צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל)
צילום: נמרוד סונדרס, mako אוכל
Rating:4.3162reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם חמאה
  • קורט מלח
  • 1/2 כפית תמצית וניל
  • 1 כפית נס קפה
  • 200 גרם (1 כוס) סוכר
  • 3 ביצים L
  • 100 גרם (3/4 כוס) קמח

לקישוט:

  • 40-50 גרם אגוזי קשיו שלמים

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים תבנית מרובעת בגודל 20*20 ס"מ.

2קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים את החמאה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי.

3מוסיפים פנימה מלח, וניל, נס קפה וסוכר וטורפים היטב בעזרת מטרפה ידנית.

4מוסיפים את הביצים אחת אחרי השנייה, תוך ערבוב בין הוספה להוספה.

5מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שאחיד. חשוב להימנע מערבוב יתר של התערובת.

6מעבירים את הבלילה לתבנית ומיישרים את החלק העליון.

7מפזרים אגוזי קשיו.

8אופים במשך 20-25 דקות, או עד שהבראוני מתייצב אך עדיין מעט רך במרכז.

9מצננים לחלוטין וחותכים לקוביות.

בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט

>> בשבוע שעבר זללנו פה פשטידת תירס עם גרעיני חמנייה

>> שמעתם שלירן גרודה מ"משחקי השף" פתח מסעדה?

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il