
עוגות בחושות עם פירות הן העוגות שאני מכינה הכי הרבה בעונה החמה. העוגה הבאה משלבת נקטרינות עם סוכר חום כהה, ומתקבלת רכה, לחה ועם טעם עדין של קרמל. היא נפלאה לצד כוס קפה בבוקר, אבל אם תגישו אותה חמה עם כדור גלידת וניל היא תהפוך באחת לקינוח קיצי מושלם. המצרכים :ל-2 תבניות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים את התבניות. 2בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, שמן, שמנת חמוצה, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים כמעט עד שאחיד. >> והנה מתכונים מעולים לעוגת תפוחים 4חותכים את הנקטרינות לקוביות בינוניות ומוסיפים פנימה. מערבבים עד שהן מתפזרות בצורה שווה בתערובת. 5יוצקים את התערובת לתוך התבניות ומיישרים את החלק העליון. 6מפזרים מעט סוכר חום לקישוט ואופים במשך 35-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים. 7מצננים לחלוטין, מקשטים באבקת סוכר ומגישים. * העוגה תישמר כשהיא מכוסה היטב עד 5-6 ימים במקרר. מומלץ להגישה בטמפרטורת החדר או חמה. הכמויות מתאימות ל-2 תבניות אינגליש קייק באורך 30 ס"מ לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |