
המצרכים (8 מנות):לשטרויזל פקאן:
לעוגה:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים את התבנית. 2שטרויזל פקאן: במעבד מזון עם להב פלדה מעבדים פקאנים, חמאה, קמח וסוכר לתערובת פירורית. 3שומרים את תערובת הפירורים במקרר עד שהבלילה מוכנה. 4עוגה: בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, וניל, שמן, חלב, טחינה גולמית ומלח לתערובת אחידה. 5מוסיפים קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד. 6יוצקים את הבלילה לתבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ ומפזרים מעל את השטרויזל. 7אופים במשך 45-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים והשטרויזל זהוב. 8מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ומגישים. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |