
המצרכים :לבצק:
למילוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית של 25*25 ס"מ (לחיתוכיות קצת פחות נמוכות - תבנית 20*20). 2מכינים את הבצק: במעבד מזון עם להב פלדה מעבדים יחד קמח, שקדים, קורנפלור, חמאה, אבקת סוכר, תמצית וניל, מלח וקליפת לימון עד שמתקבלת תערובת פירורית. 3מוסיפים חלב בהדרגה וממשיכים לעבד רק עד שנוצרים פירורי בצק גדולים. 4מעבירים כ-2/3 מכמות הפירורים לתחתית התבנית ומשטחים בעזרת הידיים לשכבה אחידה ודי דקה. 5אופים את התחתית במשך כ-10 דקות עד להזהבה קלה (היא אמורה להישאר בהירה מאוד). 6מוציאים מהתנור ומורחים את הריבה על גבי התחתית בשכבה אחידה ודקה. 7מפזרים את הפירורים. 8מחזירים לתנור ל-15-25 דקות נוספות, או עד שהפירורים מזהיבים והריבה מעט מבעבעת. 9מצננים לחלוטין, ורק אז חותכים לריבועים. 10מקשטים את הריבועים באבקת סוכר ומגישים. בקרו בבלוג של נטלי -עוגיו.נט ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |