
המצרכים (8 מנות):לתבנית מלבנית בגודל 20*30 ס"מ:
לקרם שוקולד:
לקראמבל:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית. 2חותכים את הבננות לפרוסות ומניחים חצי מהן בתחתית התבנית. 3קרם שוקולד: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה. מוסיפים שמנת מתוקה וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד שהכל נמס והתערובת אחידה. 4יוצקים את קרם השוקולד בשכבה אחידה על גבי פרוסות הבננה ומפזרים מעליו את יתרת הבננות. 5קראמבל: במעבד מזון עם להב פלדה שמים קמח, שקדים, סוכר, חמאה, מלח ווניל ומעבדים יחד עד שמתקבלת תערובת פירורית. 6מפזרים את הקראמבל בשכבה אחידה על גבי פרוסות הבננה ומוסיפים שקדים פרוסים. 7אופים 20-15 דקות או עד שהקראמבל מזהיב. 8מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם. * במקום שקדים אפשר להשתמש בכל סוג אחר של אגוזים שאוהבים. * לגרסה טבעונית – משתמשים ב-75 גרם שמן קוקוס קר במקום החמאה בקראמבל, ובקרם קוקוס בכמות זהה לשמנת המתוקה בקרם השוקולד. לבלוג של נטלי -עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו כאן מאפינס תפוזים ומייפל חורפיים ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |