
המצרכים (4 מנות):לבצק:
לטופינג:
אופן ההכנה:1בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים, מים, מלח, זעתר, שמן זית וסילאן ולשים במשך 10-12 דקות במהירות נמוכה-בינונית, עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק. 2מכסים את הקערה ומתפיחים את הבצק במשך כשעה או עד שהוא מכפיל את נפחו. 3מעבירים את הבצק למשטח עבודה משומן קלות ומחלקים ל-4 חלקים שווים. 4יוצרים מכל חלק צורה מאורכת ומניחים על תבניות מרופדות בנייר אפייה. 5מברישים את החלק העליון של הבצק בשמן זית ומפזרים זעתר. 6מתפיחים כ-15-30 דקות בטמפרטורת החדר, ובינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות. 7אופים את הפוקצ'ות במשך 10-15 דקות או עד שהן זהובות וריחניות. 8מוציאים מהתנור, מברישים מיד בעוד קצת שמן זית ומגישים חם. לאתר של נטלי -עוגיו.נט >> בשבוע שעבר למדנו מארז קומרובסקי להכין אמפנדה ענקית ומושלמת ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |