אוכל
אוכל
פוקצ'ת גבינה ועגבניות חגיגית

טראפלס קוקוס

חולשה לטראפלס זה משהו שאנחנו לגמרי סובלים ממנו, והאמת? אין לנו שום רצון לטפל בזה. למעשה רק הדיבור הזה עושה לנו חשק לרוץ למטבח ולתקתק את הטראפלס האלה, עם הקוקוס והשוקולד הלבן. היינו כאן

|mako אוכל| פורסם07:08
טראפלס קוקוס (צילום: נטלי לוין, mako אוכל)
צילום: נטלי לוין, mako אוכל
Rating:4.5114reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (16 מנות):

  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 45 מ"ל (3 כפות) קרם קוקוס
  • מעט מלח
  • 20 גרם (2 כפות) קוקוס

לציפוי:

  • קוקוס קלוי

אופן ההכנה:

1קוצצים את השוקולד הלבן ושמים בקערה.

2מוסיפים קרם קוקוס וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד לקבלת תערובת אחידה.

3מוסיפים מלח וקוקוס ומערבבים היטב.

4מצננים את התערובת במשך 30-40 דקות במקרר עד שהיא מתייצבת.

5מגלגלים לכדורים, מצפים בקוקוס קלוי ומגישים.

* הטראפלס נשמרים בכלי אטום במקרר עד שבוע.

* אפשר לקשט באגוזים קצוצים במקום קוקוס קלוי.

>> לבלוג של נטלי - עוגיו.נט

>> בפעם הקודמת הכנו עוגיות חמאה קלאסיות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il