
המצרכים (16 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1קוצצים את השוקולד הלבן ושמים בקערה. 2מוסיפים קרם קוקוס וממיסים יחד במיקרוגל או על בן מארי עד לקבלת תערובת אחידה. 3מוסיפים מלח וקוקוס ומערבבים היטב. 4מצננים את התערובת במשך 30-40 דקות במקרר עד שהיא מתייצבת. 5מגלגלים לכדורים, מצפים בקוקוס קלוי ומגישים. * הטראפלס נשמרים בכלי אטום במקרר עד שבוע. * אפשר לקשט באגוזים קצוצים במקום קוקוס קלוי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |