אוכל
אוכל
פסטה קצרה עם רטטוי

אטריות ביצים עם חזה עוף ובצל מקורמל

יש ימים שבהם אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו שארוחת הערב תגזול יותר מחצי שעה. למעשה, רוב הימים הם כאלה, אם לא כולם. אז מה עושים? פסטה עם חזה עוף ובצל צלוי, זה מה שעושים

|mako אוכל| פורסם11:13
אטריות ביצים עם חזה עוף ובצלים מקורמלים (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
צילום: דרור עינב, mako אוכל
Rating:4.871reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים (4 מנות):

  • חבילת אטריות ביצים עבות
  • 3 בצלים סגולים, חתוכים לשמיניות
  • חזה עוף אחד שלם
  • שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • קורט פפריקה מעושנת
  • חצי צ'ילי ירוק טרי, פרוס דק
  • חופן פטרוזיליה קצוצה גס

אופן ההכנה:

1מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.

2הרוטב: מתבלים את הבצלים וחזה העוף במעט שמן זית, מלח, פלפל שחור ופפריקה מעושנת. צולים אותם ביחד במעט שמן זית על אש בינונית במחבת גריל או מחבת יצוקה כבדה 8-10 דקות, עד שחזה העוף מוכן ושחום מכל צדדיו והבצלים מקורמלים (לאחר 4-5 דקות, כשצד אחד של החזה מושחם כהלכה, הופכים ומניחים לו להיצלות בצדו השני).

3פורסים את חזה העוף לפרוסות בעובי 2 ס"מ.

4מערבבים את הפסטה עם חזה העוף והבצלים, מוסיפים עוד שמן זית, מלח, צ'ילי חריף ופטרוזיליה ומגישים.

* המנה טעימה חמה או בטמפרטורת החדר.

>> בפעם שעברה הכנו פסטה נהדרת עם אספרגוס וירוקים

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il