אוכל
אוכל
פסטה קצרה עם רטטוי

פסטה עם גוואקמולי

לא מעט מתכונים נהדרים אפשר להכין עם פסטות, אבל יש לנו תחושה שהמתכון הבא הולך להפתיע אתכם בענק: פסטה ברוטב עשיר ומוקרם, בלי טיפת שמנת, על בסיס המטבל המקסיקני הכל כך אהוב

|mako אוכל| פורסם07:46
פטסה עם גוואקמולי (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
צילום: דרור עינב, mako אוכל
Rating:4.297reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

לגוואקמולי:

  • 3 אבוקדו גדולים, ללא קליפה וגלעין
  • 1 עגבנייה, קצוצה
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כפית מיונז
  • 2-1 שיני שום, קצוצות
  • רבע פלפלון צ'ילי קצוץ (או לפי דרגת החריפות הרצויה)
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • 2 כפות כוסברה ו/או פטרוזיליה, קצוצה

להרכבת המנה:

  • חבילת פסטה (500 גרם)

    3 כפות שמן זית

    500 גרם מגוון עגבניות שרי, חצויות

להגשה:

  • כוסרה ופטרוזיליה, קצוצות

אופן ההכנה:

1בקערת מעבד מזון שמים את כל מרכיבי הגוואקמולי ומעבדים בפולסים עד שמתקבלת מסה ששחלקה קרמית וחלקה עדיין עם גושים.

2מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומניחים בצד.

3מחממים מחבת עם שמן ומקפיצים את העגבניות קלות.

4מכבים את האש ומוסיפים למחבת עם העגבניות את הפסטה ואת הגוואקמולי, ומערבבים פנימה. מפזרים מעל עשבי תיבול ומגישים חם.

>> בפעם שעברה הכנו פסטה עם טונה, אריסה ולימונים כבושים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il