1אופים את הדלורית בתנור, מכוסה בנייר כסף, עד שהיא מתרככת לחלוטין (כחצי שעה) ומניחים בצד.
2מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן, מסננים ומניחים בצד.
3מחממים את שמן הזית במחבת גדולה, מוסיפים את שיני השום ומטגנים כדקה. מוסיפים את השמנת המתוקה, התימין, המלח והפלפל, ומבשלים כ-3 דקות נוספות.
4חותכים את הדלורית לחתיכות גסות, מוסיפים למחבת וממשיכים לבשל עוד כ-4 דקות עד להסמכת הרוטב (אם חסר רוטב מוסיפים עוד שמנת ומלח).
5שופכים את הרוטב על הפסטה ומגישים עם המון פרמזן מגורר.
>> בפעם שעברה תקתקנו פאד תאי לעצלנים
>> והנה עוד מתכוני פסטות