
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים מחבת רחבה ומוסיפים את השמן. מטגנים את שני סוגי הבצל והפלפל עד שהבצלים מזהיבים. 2מוסיפים את הבשר, השום, הג'ינג'ר והצ'ילי, ומטגנים עד שהבשר משנה את צבעו (אם משתמשים ברצועות סטייק מטגנים אותן עד השחמה). 3מוסיפים רוטב סויה, מירין ושמן שומשום ומבשלים כדקה נוספת לספיגת טעמים. 4מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן ומסננים. 5מוסיפים את האטריות לסיר, מערבבים, מפזרים מעל את זרעי השומשום ומגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |