אוכל
אוכל
פסטה קצרה עם רטטוי

פאד תאי לעצלנים

שוב עומדים מול המזווה ומתלבטים מה להכין לארוחת צהריים? הבטן מקרקרת והרעב לא נותן לכם לחשוב? מעולה, בדיוק בשביל זה אנחנו כאן עם פאד תאי מהיר להכנה ומלא בכל טוב

|mako אוכל| פורסם07:00
פאד תאי (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
צילום: דרור עינב, mako אוכל
Rating:4.2106reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (3 מנות):

לסלט:

  • חבילת אטריות אורז עבות
  • בצל, פרוס דק
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 4 גזרים, פרוסים לגפרורים
  • חצי כרוב, פרוס לעובי חצי ס"מ
  • חצי חבילת נבטים
  • חצי חבילת טופו, חתוך לקוביות של 1 ס"מ
  • 2 ביצים טריות

לרוטב:

  • 5 כפות רוטב סויה
  • 2 כפות תמרינדי
  • 2 כפות רוטב צ'ילי חריף
  • 2 כפות סויה מתוקה כהה

להגשה:

  • חופן כוסברה
  • חופן בוטנים קלויים, קצוצים גס
  • כוס בצל ירוק, קצוץ

אופן ההכנה:

1משרים את אטריות האורז במים קרים עד לריכוך (בערך חצי שעה).

2בסיר עם תחתית עבה או בווק מטגנים על אש גבוהה את הבצל כ-2 דקות. מוסיפים את השום והגזר ומטגנים כ-2 דקות נוספות.

3מוסיפים את כל שאר הירקות, הטופו והביצים ומערבבים היטב.

4מוסיפים את כל מרכיבי הרוטב ומבשלים עוד כ-3 דקות.

5מוסיפים את האטריות, מערבבים היטב, מקשטים בבוטנים ובבצל הירוק ומגישים עם מעט כוסברה מעל ופלחי ליים בצד.

>> בשבוע שעבר תקתקנו פסטה ברוטב אפונה וזמן זית

>> והנה עוד מתכוני פסטות

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il