אוכל
אוכל
פסטה קצרה עם רטטוי

פסטה עם קישואים, בטטה ופטריות

פסטה צמחונית נהדרת, במיוחד לאוהבי הירקות. היא אמנם תדרוש מכם מעט השקעה בטיגון כל ירק בנפרד, אבל ככה זה באהבה, השקעה היא האלמנט החשוב ביותר. בסופו של דבר מאחדים הכל עם הפסטה, וזוללים בלי ייסורי מצפון

|mako אוכל| פורסם07:43
פסטה עם קישואים, בטטה ופטריות (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
צילום: דרור עינב, mako אוכל
Rating:4.359reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (4 מנות):

  • 1 חבילה פסטה (500 גרם)
  • רבע כוס (4 כפות) כפות שמן
  • 4 סלסילות פטריות, פרוסות
  • 1 בצל, קצוץ
  • 3-2 שיני שום, קצוצות
  • רבע פלפלון צ'ילי, קצוץ (או לפי דרגת החריפות הרצויה)
  • 2 בטטות, קלופות וחתוכות לקוביות קטנות
  • 4 קישואים, חתוכים לקוביות קטנות

להגשה:

  • גבינת פרמזן (או גבינת קשקבל)

אופן ההכנה:

1מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים את הפטריות עד הזהבה. מוסיפים בצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים שום וצ'ילי ומטגנים עד שניחוח השום מורגש אך מבלי שישחים. מניחים בקערה בצד.

2מוסיפים למחבת בטטה ומטגנים עד שהיא מתרככת. מוסיפים לקערת הפטריות.

3שמים במחבת את הקישואים ומטגנים עד הזהבה.

4מחזירים את כל הירקות למחבת ומתבלים במלח ופלפל.

5במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים, יוצקים למחבת עם הירקות יחד עם שתי כפות ממי הבישול ומערבבים.

6מעבירים לצלחות הגשה, מפזרים מעל גבינת פרמזן ומגישים חם.

>> בפעם שעברה הכנו פסטה פטריות עם שאריות עוף בגריל

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il