
המצרכים (4 מנות):
להגשה:
אופן ההכנה:1מחממים את השמן במחבת רחבה ומטגנים את הפטריות עד הזהבה. מוסיפים בצל ומטגנים עד הזהבה. מוסיפים שום וצ'ילי ומטגנים עד שניחוח השום מורגש אך מבלי שישחים. מניחים בקערה בצד. 2מוסיפים למחבת בטטה ומטגנים עד שהיא מתרככת. מוסיפים לקערת הפטריות. 3שמים במחבת את הקישואים ומטגנים עד הזהבה. 4מחזירים את כל הירקות למחבת ומתבלים במלח ופלפל. 5במקביל מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים, יוצקים למחבת עם הירקות יחד עם שתי כפות ממי הבישול ומערבבים. 6מעבירים לצלחות הגשה, מפזרים מעל גבינת פרמזן ומגישים חם. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |