
המצרכים (4 מנות):(לתבנית שקעים):
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומסננים. 2מעבירים את הפסטה לקערה ומערבבים עם העגבניות, הרסק הביצים והתבלינים. 3מוסיפים לקערה 2 יחידות שימורי טונה ומערבבים. 4משמנים עם שמן זית את תבנית השקעים וממלאים מהתערובת. 5מפזרים מעל כל מאפה אישי מעט טונה מהקופסה שנותרה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 30 דקות. * מומלץ להגיש לצד סלט טרי. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |