אוכל
אוכל
פסטה קצרה עם רטטוי

מאפה פסטה וטונה

מארחים בשבת? סתם מחפשים משהו כנשנוש לילדים עד לארווחת השבת? מעולה! מצאנו לכם מאפים אישיים ומהממים של פסטה עם טונה, בזיליקום ועוד דברים טובים שיעשו שמח לכל מי שיזכה לקבל את הכיף הזה

|mako אוכל| פורסם07:01
Rating:3.635reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

(לתבנית שקעים):

  • 1 חבילת פסטה פנה
  • 1 כוס עגבניות מרוסקות
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 2 ביצים
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1 בצל, קצוץ ומטוגן
  • חצי כוס בזיליקום, קצוץ
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • 3 קופסאות שימורי טונה, מסוננים מנוזלים
  • מעט שמן זית לשימון השקעים

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומסננים.

2מעבירים את הפסטה לקערה ומערבבים עם העגבניות, הרסק הביצים והתבלינים.

3מוסיפים לקערה 2 יחידות שימורי טונה ומערבבים.

4משמנים עם שמן זית את תבנית השקעים וממלאים מהתערובת.

5מפזרים מעל כל מאפה אישי מעט טונה מהקופסה שנותרה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך 30 דקות.

* מומלץ להגיש לצד סלט טרי.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il