אוכל
אוכל
פסטה קצרה עם רטטוי

פסטה שקשוקה

זה הכי פשוט שיש, כמעט מתבקש, אבל עד שלא תנסו - לא תדעו מה אתם מפסידים: הפיקנטיות של השקשוקה פוגשת פסטה שרק מחכה לרוטב חרפרף, ומקבלת בונוס מושלם של ביצים עם חלמון נוטף. חצי שעה ואתם שם, שבעים וטובי לב

|mako אוכל| פורסם07:26
פסטה שקשוקה (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
צילום: דרור עינב, mako אוכל
Rating:4.470reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • 3 כפות שמן זית
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 1 פלפלון צ'ילי ירוק, קצוץ או פרוס לטבעות דקות
  • 1 פחית (400 גרם) שימורי עגבניות מרוסקות
  • 1 כף פילפל צ'ומה (או אריסה)
  • 1 כפית פפריקה (מתוקה או חריפה)
  • 1 כוס פסטה קצרה מבושלת מראש
  • 4 ביצים
  • מלח ופלפל שחור גרוס

להגשה:

  • כוסברה ופטרוזיליה קצוצים

אופן ההכנה:

1מחממים מחבת עם שמן, מוסיפים שום וצ'ילי, ומבשלים עד שהארומה שלהם מורגשת אך מבלי שישחימו.

2מוסיפים עגבניות, פילפל צ'ומה ופפריקה, ומבשלים ברתיחה עדינה כ-10 דקות עד לספיגת טעמים.

3מוסיפים את הפסטה שבושלה מראש ומערבבים פנימה.

4יוצרים גומות ושוברים לתוכן את הביצים. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שחלבון הביצה נקרש.

5לפני ההגשה מפזרים מעל כוסברה ופטרוזיליה טריים.

>> בפעם שעברה הכנו פסטה עם גוואקמולי. וזה פצצה

תגיות:פסטה
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il