
פסטה עם אספרגוס ועלים ירוקיםבא לכם אוכל מבושל אבל שעדיין יהיה קליל? מעוניינים בארוחת ערב סופר פשוטה להכנה וצבעונית להפליא? קחו חבילת פוזילי, הוסיפו לה אספרגוס וירוקים, והנה לכם מנת פסטה חדשה ומרעננת![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן. 2במחבת כבדה מטגנים את השום עם מעט שמן הזית עד להזהבה ומתבלים בפלפל שחור. 3חותכים כס"מ מהבסיס של כל גבעול אספרגוס, ולאחר מכן חותכים את כל הגבעולים באמצע לשניים. 4חולטים את האספרגוס החצויים בסיר עם מים רותחים ומלח עד שצבעם הופך לירוק זרחני. 5מוסיפים את האספרגוס לשמן הזית והשום ושופכים הכל על הפסטה החמה. 6מוסיפים את עליי הבייבי ומערבבים היטב. מזלפים מעל מעט שמן זית טרי, מוסיפים קצת מלח גס ומגישים חם. כמה מהיר, ככה טעים|צילום: דרור עינב, mako אוכל![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |