אוכל
אוכל
פסטה קצרה עם רטטוי

פסטה עם אספרגוס ועלים ירוקים

בא לכם אוכל מבושל אבל שעדיין יהיה קליל? מעוניינים בארוחת ערב סופר פשוטה להכנה וצבעונית להפליא? קחו חבילת פוזילי, הוסיפו לה אספרגוס וירוקים, והנה לכם מנת פסטה חדשה ומרעננת

|mako אוכל| פורסם10:40
פסטה פוזילי עם אספרגוס ועלים ירוקים (צילום: דרור עינב, mako אוכל)
צילום: דרור עינב, mako אוכל
Rating:4.358reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • חבילה (500 גרם) פסטה פוזילי
  • רבע כוס שמן זית מעולה
  • 2 שיני שום, פרוסות דק
  • פלפל שחור
  • חבילת אספרגוס טרי
  • כף שטוחה של מלח
  • חבילה גדולה של עלי בייבי טריים
  • מלח גס

אופן ההכנה:

1מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן.

2במחבת כבדה מטגנים את השום עם מעט שמן הזית עד להזהבה ומתבלים בפלפל שחור.

3חותכים כס"מ מהבסיס של כל גבעול אספרגוס, ולאחר מכן חותכים את כל הגבעולים באמצע לשניים.

4חולטים את האספרגוס החצויים בסיר עם מים רותחים ומלח עד שצבעם הופך לירוק זרחני.

5מוסיפים את האספרגוס לשמן הזית והשום ושופכים הכל על הפסטה החמה.

6מוסיפים את עליי הבייבי ומערבבים היטב. מזלפים מעל מעט שמן זית טרי, מוסיפים קצת מלח גס ומגישים חם.

פסטה פוזילי עם אספרגוס ועלים ירוקיםכמה מהיר, ככה טעים|צילום: דרור עינב, mako אוכל

>> הנה עוד המון מתכונים מהירים ובריאים

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il