אוכל
אוכל
פסטה קצרה עם רטטוי

פסטה אבוקדו

כבר זמן רב אנחנו עוקבים בהשתאות אחר המתכון הזה לפסטה ברוטב אבוקדו שמציף את הרשת. כשחושבים על זה, זו הברקה גאונית - פסטה ברוטב קרמי וקטיפתי בלי טיפה אחת של שמנת ועם המון בריאות. אז שלא נדאג לכם למתכון?

|mako אוכל| פורסם07:09
פסטה אבוקדו (צילום: Amallia Eka, Shutterstock)
צילום: Amallia Eka, Shutterstock
Rating:4.4200reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (5 מנות):

  • חבילת פסטה ארוכה (ספגטי/מקרוני/טלייטלה)
  • 3 אבוקדו בשלים, חצויים וקלופים
  • 2 שיני שום, קצוצות גס
  • 3 גבעולי בצל ירוק, קצוצים גס
  • מיץ מ-2 לימונים
  • 1/4 כוס שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:

1מרתיחים מים בסיר ומבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה.

2בזמן שהפסטה מתבשלת מכינים את הרוטב: טוחנים במעמד מזון או עם בלנדר מוט אבוקדו, שום, בצל ירוק, מיץ לימון ושמן זית, עד שנוצרת משחה חלקה.

3מסננים את הפסטה ושומרים 1/3 כוס ממי הבישול. מוסיפים את המים לתערובת האבוקדו וטוחנים עד לאיחוד.

4שופכים את הרוטב על הפסטה ומערבבים עד שהכל מצופה. מתבלים במלח ופלפל, מקשטים בפטרוזיליה ומגישים חם.

>> המרק היחיד שאתם צריכים כדי להעביר את הסערה בכיף

>> ביסטרו חדש נפתח על חורבות פטיסרי קארם

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il