
ספגטי ברוטב עגבניות שרי צלויות, שמן זית ושומים אפוייםכשמדברים טובות על הדברים הפשוטים בחיים מתכוונים למתכונים מהסוג הזה בדיוק: עגבניות שרי, שום אפוי, שמן זית, מלח ופלפל - זה כל מה שיש במתכון, וזה כל מה שהפסטה הזאת צריכה. רבע שעה עבודה וזה הכל. שווה, לא?![]() צילום: דרור עינב, mako אוכל |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1מכינים את השום האפוי: מורחים את הראש השלם במעט שמן זית, עוטפים בנייר כסף וצולים כחצי שעה ב-180 מעלות, עד שהשום רך ומתקתק. 2במחבת גדולה עם יתרת שמן הזית צולים את עגבניות השרי כ-5 דקות, עד שהן נחרכות מעט אך עדיין שומרות על צורתן. 3מוסיפים מלח ופלפל שחור ואת כל השומים שהוצאתם מראש השום השלם. אם טיפונת מועכים אותם הם יוצאים בקלילות מקליפתם. 4מתבלים במלח ופלפל שחור ושופכים מעל הפסטה החמה. מגישים מיד. * אפשר ורצוי לפזר כוסברה או פטרוזיליה לפני ההגשה. תגיות:פסטה ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |