
אורז עם עלי גפןאוהבים לאכול עלי גפן ממולאים אבל אין לכם כוח לשבת ולגלגל? הנה הפתרון המושלם: בתוך פחות מחצי שעה תוכלו ליהנות מסיר אורז ריחני ומבושם, ואחרי שתחסלו אותו, תשאלו את עצמכם איך לא חשבתם על זה קודם![]() צילום: אסף רונן, mako אוכל |
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים היטב סיר רחב ומוסיפים לו את שמן הזית והבצל הקצוץ. מערבבים היטב, מנמיכים ללהבה נמוכה, ומטגנים עד שהבצל הופך לשקוף. 2מוסיפים את עלי הגפן, הנענע, האורז והתבלינים ומערבבים היטב. 3מגבירים את הלהבה לגבוהה, מוסיפים את מיץ הלימון והמים, מניחים מכסה ומביאים לרתיחה. 4מנמיכים שוב ללהבה נמוכה, ומבשלים כ-13 דקות מבלי לפתוח את הסיר. 5מכבים את האש, ומשאירים את הסיר סגור לעוד כ-10 דקות. 6מוסיפים את הצנוברים הקלויים, מערבבים היטב ומגישים. לאתר של עופרי -ערן הגנן ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |