
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מחממים מעט שמן זית בסיר גדול ומטגנים את הבצל עד שהוא מזהיב. מוסיפים את השום ומטגנים עוד דקה. 2מוסיפים את הבטטות, הגזר וכל התבלינים ומאדים 5-10 דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את העדשים והמים ומביאים לרתיחה. 3מנמיכים את הלהבה ומבשלים בבעבוע עדין כ-30 דקות, עד שהעדשים מתפוררות והגזר והבטטה רכים לחלוטין. 4טוחנים את המרק בבלנדר מוט, טועמים ומתקנים תיבול. >> בשבוע שעבר הכנו סלט בורגול וקישואים של נוף>> האם אתם אנשים של סופגניות ריבה פשוטות?![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |