
המצרכים (5 מנות):
לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מערבבים היטב את כל מרכיבי הקציצות, יוצרים כדורים (בערך 20 יחידות) ומסדרים על מגש מרופד בנייר אפייה. מכניסים למקרר. 2הרוטב: מטגנים את השום הפרוס בסיר נמוך ורחב עד להזהבה. מוסיפים את הסלרי ומטגנים עוד דקה. 3מוסיפים את העגבניות והתבלינים, מערבבים היטב ומבשלים 2 דקות. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. 4מכניסים את הקציצות לתוך הרוטב, מכסים ומבשלים על אש בינונית 30 דקות. 5מוסיפים את האורז לרוטב עם הקציצות ומוודאים שכולו מכוסה בנוזלים. מכסים ומבשלים 30 דקות על האש הכי קטנה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |