
מסבחה של אפונה צהובהאז מה בא לכם לאכול היום? כי יש לנו הצעה נהדרת בשבילכם: כמו מסבחה רגילה, רק קלילה יותר, מאפונה צהובה שהתבשלה עד לריכוך מוחלט. קצת טחינה, נגיעות של חריף - וכל מה שנשאר הוא לחמם את הפיתות |
המצרכים (4 מנות):
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1מבשלים את האפונה בסיר עם מים כשעה עד שהאפונה רכה מאוד. מתבלים במלח ומערבבים. 2מעבירים את האפונה בעודה חמה לקערה ומערבבים עם טחינה גולמית וכמה כפות ממי הבישול. מוסיפים תבלינים ושמן זית ומחלקים בין 4 צלחות. 3מערבבים יחד את כל חומרי הרוטב ויוצקים לכל צלחת. מפזרים מלמעלה פטרוזיליה וסחוג ומגישים עם פיתה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |