אוכל
אוכל
קציצות עוף עם קינואה וירקות

סלט קוסקוס ועגבניות צלויות

תזכרו מה שאנחנו אומרים לכם: הסלט הזה הוא אחת המנות הכי שוות שאפשר להכין בחצי שעה. גם צלוי, גם טרי, גם פחמימה וגם ירק - סלט בדיוק כמו שאנחנו אוהבים, באדיבות יוצאת "מאסטר שף" מיכל אפשטיין

|mako אוכל| פורסם07:18
סלט קוסקוס ועגבניות צלויות (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
Rating:447reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (4 מנות):

  • שקית קוסקוס מלא
  • קופסת עגבניות שרי (רצוי בצבעים שונים), חצויות
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 2 כפות חומץ בלסמי
  • 2 שיני שום, כתושות
  • חצי בצל סגול, פרוס דק
  • צ'ילי אדום קצוץ, לפי הטעם
  • חופן של צנוברים קלויים
  • 2 כפות אורגנו טרי
  • 2 כפות נענע קצוצה

אופן ההכנה:

1מכינים את הקוסקוס לפי ההוראות על האריזה.

מתכונים לראש השנה

2מכינים את העגבניות: מחממים תנור ל-200 מעלות. מסדרים 10 מהעגבניות החצויות בתבנית (20 חצאים), זולפים 2 כפות שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים 25 דקות, מעבירים לכלי עם כל המיצים שנקוו ומניחים לצינון.

3מכינים את הרוטב: מערבבים את שאר שמן הזית עם החומץ הבלסמי והשום.

4מרכיבים את הסלט: מוסיפים לקוסקוס המוכן את העגבניות הצלויות והמיצים שלהן, את חצאי העגבניות הטריות, הבצל, הצ'ילי, עשבי התיבול והצנוברים. מוזגים את הרוטב על הסלט ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il