
ספגטי ברוטב קישואים לימוניבטח שמתם לב שהחורף לא בדיוק בקטע של להישאר השנה, אפילו כשאנחנו כבר זוכים באיזה זרזוף. במקום סתם להתבאס החלטנו להתנחם במנה כיפית, מרעננת ואפילו קצת קיצית. קישואים, לימון ופסטה? תתפלאו כמה טוב זה עובד |
המצרכים (3 מנות):
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1חותכים את הקישואים לרצועות דקיקות (הכי נוח לעשות את זה בעזרת קולפן ג'וליינים). 2מחממים מחבת עם שמן זית, חמאה ושום, מוסיפים את הקישואים ומערבבים דקה-שתיים. מוסיפים מיץ וקליפה של לימון, שמנת מתוקה, מלח ופלפל שחור, מחממים כדקה ומכבים את האש. 3מבשלים את הספגטי בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל דנטה. מסננים ומעבירים מיד לסיר הרוטב עם 3 כפות ממי הבישול. מערבבים היטב ומוסיפים בזיליקום. 4מעבירים לצלחות הגשה ומגישים עם מעט פרמזן מגוררת. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |