מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
קציצות עוף עם קינואה וירקות

ספגטי ברוטב קישואים לימוני

בטח שמתם לב שהחורף לא בדיוק בקטע של להישאר השנה, אפילו כשאנחנו כבר זוכים באיזה זרזוף. במקום סתם להתבאס החלטנו להתנחם במנה כיפית, מרעננת ואפילו קצת קיצית. קישואים, לימון ופסטה? תתפלאו כמה טוב זה עובד

|mako אוכל| פורסם07:30

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהעד חצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (3 מנות):

  • חבילת ספגטי
  • מלח

לרוטב:

  • 4 קישואים (לא קלופים)
  • 1 כף שמן זית
  • 2 כפות חמאה
  • 2 שיני שום, פרוסות
  • מיץ וקליפה מגורדת מלימון אחד
  • חצי כוס שמנת מתוקה
  • מלח
  • פלפל שחור

להגשה:

  • חופן עלי בזיליקום
  • פרמזן

אופן ההכנה:

1חותכים את הקישואים לרצועות דקיקות (הכי נוח לעשות את זה בעזרת קולפן ג'וליינים).

2מחממים מחבת עם שמן זית, חמאה ושום, מוסיפים את הקישואים ומערבבים דקה-שתיים. מוסיפים מיץ וקליפה של לימון, שמנת מתוקה, מלח ופלפל שחור, מחממים כדקה ומכבים את האש.

3מבשלים את הספגטי בסיר עם מי מלח רותחים עד לדרגת אל דנטה. מסננים ומעבירים מיד לסיר הרוטב עם 3 כפות ממי הבישול. מערבבים היטב ומוסיפים בזיליקום.

4מעבירים לצלחות הגשה ומגישים עם מעט פרמזן מגוררת.

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il