
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את האורז לפי ההוראות על האריזה. 2בזמן שהאורז מתבשל מטגנים את הבצל בשמן זית, לאט וביסודיות, עד שהוא מקבל צבע חום עמוק יפה אבל לא שרוף (זה לוקח בערך את כל הזמן של האורז). 3מוסיפים למחבת את הנבטוטים והתבלינים, וממשיכים לטגן תוך ערבוב עוד כ-5 דקות. 4מערבבים את תערובת הנבטוטים והבצל עם האורז המוכן, מוסיפים מלח ופלפל שחור, טועמים ומתקנים תיבול. 5מגישים עם יוגורט. * המנה טעימה חמה או קרה, והיא במיטבה מיד אחרי ההכנה אבל נשארת טעימה גם כמה ימים אחר כך. * אנחנו משערים שאפשר להכין את המג'דרה הזאת גם עם אורז מלא רגיל, אבל לא ניסינו. * כמה שיותר בצל מטוגן יותר טוב. אם יש לכם כוח לקצוץ, קצצו וטגנו שלושה ואפילו ארבעה בצלים. * אפשר להפחית את כמות שמן הזית, אבל לא כדאי. זאת כל כמות השומן במתכון, אז זה לא בעצם לא כל כך הרבה. * את הכוסברה אפשר להחליף בפטרוזיליה או בכל ירוק אחר, ואפשר כמובן גם לערבב כמה סוגים. מבחינת הקיצוץ - חשוב להוריד את הגבעולים העבים, אבל את הגבעולונים הדקים אפשר להשאיר. * אם מוותרים על היוגורט בהגשה - ובהחלט אפשר לעשות את זה - המנה היא טבעונית. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |