
בצל ממולא בכוסמת ועשבי תיבול ברוטב רימוניםאת המנה הזו אנחנו ממליצים לכם להגיש בשבועות אבל גם בכל יום אחר בשנה, ולא משנה אם אתם צמחונים, טבעונים או לחלוטין זוללי בשר מהשורה. למה? כי זה פשוט כל כך, אבל כל כך טעים, שהכי חבל לפספסרעות עזר-אסרף|mako אוכל| פורסם10/05/1815:00 ![]() צילום: רעות עזר-אסרף, mako אוכל |
המצרכים :לכ-30 יחידות:
למילוי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1חורצים לאורך הבצלים חתך עד הליבה, וחולטים אותם במים רותחים למשך 20 דקות, עד שהם מתרככים מעט וניתן לראות את הגלדים מתחילים להיפרד זה מזה. 2מבשלים את הכוסמת במים רותחים למשך 7 דקות. מסננים, שוטפים במים קרים, מסננים שוב ומעבירים לקערה. 3מכינים את המילוי: מטגנים את הבצל הקצוץ במחבת עד להשחמה. מעבירים לקערה עם הכוסמת ומוסיפים את שאר מרכיבי המילוי. 4ממלאים את הבצלים: מניחים כף מהמילוי במרכזו של כל גלד ומגלגלים כלפי פנים. 5מסדרים את הבצלים הממולאים בצפיפות בסיר שניתן להכניס לתנור. 6מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ויוצקים על הבצלים. מכסים את הסיר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 45 דקות. 7לאחר 45 דקות מסירים את המכסה. מחממים את התנור ל-200 מעלות, מכניסים את הסיר הפתוח וצולים 20 דקות עד שהבצלים משחימים יפה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |