
פסטה קצרה עם רטטוירטטוי הוא תבשיל של ירקות קיץ חתוכים לקוביות, שבאופן מסורתי מתבשלים בנפרד ורק בסוף מצטרפים לכדי תבשיל ריחני. כאן הוא מגיע בגרסה המהירה שלו, עם רוטב עשיר בירקות מגוונים, שעובד מעולה גם חם וגם קר |
המצרכים (3 מנות):
אופן ההכנה:1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים, ומניחים בצד. 2מחממים היטב מחבת רחבה. מוסיפים את השמן, הבצל והשום, ומערבבים היטב. 3מוסיפים את הגזר, הזוקיני, הפלפל והחציל, וכאשר הירקות מראים סימני צריבה יפים, מוסיפים את העגבנייה ומערבבים היטב. 4מוסיפים למחבת את המים והמלח, ומביאים לרתיחה. 5מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה, ומבשלים כ-5 דקות עד לקבלת רוטב סמיך. 6מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת והבזיליקום, מערבבים, ומגישים. לאתר של עופרי -ערן הגנן ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |