אוכל
אוכל
קציצות עוף עם קינואה וירקות

פסטה קצרה עם רטטוי

רטטוי הוא תבשיל של ירקות קיץ חתוכים לקוביות, שבאופן מסורתי מתבשלים בנפרד ורק בסוף מצטרפים לכדי תבשיל ריחני. כאן הוא מגיע בגרסה המהירה שלו, עם רוטב עשיר בירקות מגוונים, שעובד מעולה גם חם וגם קר

|mako אוכל| פורסם11:54
Rating:4.552reviews.

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהעד חצי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים (3 מנות):

  • חצי שקית פסטה קצרה
  • כף שמן זית
  • 1 בצל, חתוך לקוביות
  • 2 שיני שום, קצוצות
  • 2 גזרים, קלופים וחתוכים לקוביות
  • 1 זוקיני שטוף היטב, חתוך לקוביות
  • 2 פלפלים אדומים, חתוכים לקוביות
  • חצי חציל, חתוך לקוביות קטנות
  • 2 עגבניות, קלופה וחתוכה לקוביות
  • חצי כוס מים
  • מעט מלח
  • חופן עלי בזיליקום, קצוצים גס

אופן ההכנה:

1מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, מסננים, ומניחים בצד.

2מחממים היטב מחבת רחבה. מוסיפים את השמן, הבצל והשום, ומערבבים היטב.

3מוסיפים את הגזר, הזוקיני, הפלפל והחציל, וכאשר הירקות מראים סימני צריבה יפים, מוסיפים את העגבנייה ומערבבים היטב.

4מוסיפים למחבת את המים והמלח, ומביאים לרתיחה.

5מכסים את הסיר, מנמיכים את הלהבה, ומבשלים כ-5 דקות עד לקבלת רוטב סמיך.

6מוסיפים לסיר את הפסטה המבושלת והבזיליקום, מערבבים, ומגישים.

לאתר של עופרי -ערן הגנן

>> בשבוע שעבר התפנקנו עם סלט עדשים שחורות, גזר ועשבי תיבול

>> כבר הורדתם את אפליקציית המתכונים החדשה והשווה שלנו?

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il