
המצרכים :לסלט:
לרוטב:
אופן ההכנה:1מבשלים את העדשים בסיר עם הרבה מים רותחים כ-20 דקות, עד שהן מתרככות, אבל עדיין נגיסות. מסננים. 2קוצצים את הירוקים ומעבירים לקערה. מוסיפים גם את העדשים, הגבינה והשקדים. 3מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, טועמים ומתקנים תיבול. 4יוצקים מעט שמן זית על הסלט, מוסיפים מהרוטב, מערבבים ומגישים. אם נשארות שאריות רוטב, שומרים במקרר בצנצנת אטומה כשלושה ימים. >> בשבוע שעבר הכנו סלט אורז מלא>> בראוניז קפה למות בשבילם![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |