
פסטה עם זוקיני צרוב ופסטו ירוקים וקשיומתכון קליל, מרענן וכיפי לפסטה עם זוקיני, שהקטע האמיתי שלו הוא רוטב הפסטו המשגע. אל הבזיליקום מצטרפים עוד שלל ירוקים, ואת הצנוברים מחליפים אגוזי קשיו. חגיגה טבעונית, ובכלל![]() צילום: אסף רונן, mako אוכל |
המצרכים :
לפסטו ירוקים וקשיו:
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-220 מעלות. 2מעבירים את פרוסות הזוקיני לתבנית עם נייר אפייה. בוזקים מעט שמן זית וצולים כ-15 דקות עד לקבלת צבע זהוב ויפה. 3מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.4. מעבדים את כל חומרי הפסטו במעבד מזון עד לקבלת ממרח אחיד. את שמן הזית מוסיפים בהדרגה. 5טועמים ומתקנים תיבול. מערבבים עם הפסטה ועם הזוקיני ומגישים. לאתר של עופרי -ערן הגנן ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |