מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
קציצות עוף עם קינואה וירקות

פסטה עם זוקיני צרוב ופסטו ירוקים וקשיו

מתכון קליל, מרענן וכיפי לפסטה עם זוקיני, שהקטע האמיתי שלו הוא רוטב הפסטו המשגע. אל הבזיליקום מצטרפים עוד שלל ירוקים, ואת הצנוברים מחליפים אגוזי קשיו. חגיגה טבעונית, ובכלל

|mako אוכל| פורסם09:50
פסטה עם זוקיני צרוב (צילום: אסף רונן, mako אוכל)
צילום: אסף רונן, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר פרווה

המצרכים :

  • 1 חבילת פסטה
  • כ-8 זוקינים, פרוסים לעיגולים ברוחב סנטימטר
  • מעט שמן זית

לפסטו ירוקים וקשיו:

  • כוס עלי בזיליקום
  • כוס עלי כוסברה
  • חצי כוס עלי פטרוזיליה
  • 1-2 שיני שום (אפשר לוותר או לתגבר לפי הטעם)
  • מיץ מחצי לימון
  • חצי כוס קשיו
  • חצי כפית מלח
  • חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-220 מעלות.

2מעבירים את פרוסות הזוקיני לתבנית עם נייר אפייה. בוזקים מעט שמן זית וצולים כ-15 דקות עד לקבלת צבע זהוב ויפה.

3מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.4. מעבדים את כל חומרי הפסטו במעבד מזון עד לקבלת ממרח אחיד. את שמן הזית מוסיפים בהדרגה.

5טועמים ומתקנים תיבול. מערבבים עם הפסטה ועם הזוקיני ומגישים.

לאתר של עופרי -ערן הגנן

>> בשבוע שעבר הכנו סלט כוסמת עם ירקות צלויים

>> כבר הורדתם את אפליקציית המתכונים החדשה והשווה שלנו?

מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il