
פלאפל כוסמת ואפונהאורי שביט טענה מאז ומעולם שטבעוניות נהנות יותר, ועכשיו עם פלאפל הכוסמת והאפונה הזה אנחנו מתחילים לחשוב שהיא צודקת. אפשר לזלול בפיתה, או סתם כך בצלחת עם קערה של טחינה טובה ליד |
המצרכים (25 מנות):לפלאפל:
לטיגון:
אופן ההכנה:1משרים את הכוסמת במי ברז למשך 6 שעות לפחות (מי שרוצה יכול גם להנביט). מסננים היטב. 2טוחנים את כל חומרי הפלאפל במעבד מזון עד לקבלת תערובת גרגירית ודביקה. טועמים ומתקנים תיבול. 3מרטיבים מעט את כפות הידיים ויוצרים מהתערובת קציצות בגודל כדור פינג פונג. משטחים אותן מעט. 4מחממים שמן לטיגון כך שיגיע למחצית גובה הקציצות. מטגנים את הקציצות 2-3 דקות מכל צד, עד שהן משחימות. מעבירים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים עם טחינה. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |