
המצרכים :לקרם גבינה וספרינקלס:
לביסקוויטים:
לציפוי שוקולד:
אופן ההכנה:1מכינים קרם גבינה וספרינקלס: מקציפים במיקסר שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, אינסטנט פודינג ותמצית וניל עד לקבלת קצפת יציבה, מוסיפים את הגבינה הלבנה וגבינת השמנת ומקציפים קצרות רק עד לקבלת קרם חלק. 2מוסיפים את הספרינקלס בהדרגה בכמה פעמים, תוך קיפול קצרצר בלבד לאחר כל תוספת, על מנת שיתפזרו קלות בקרם. 3מכינים את הביסקוויטים: טובלים בכל פעם ביסקוויט בחלב לטבילה קצרצרה ומסדרים בשכבה אחת בתבנית 20x26 ס"מ, משטחים על הביסקוויטים מחצית מכמות הקרם. 4חוזרים על הפעולה עם שכבת ביסקוויטים נוספת, משטחים מעל את יתרת הקרם ומסיימים בשכבה שלישית ואחרונה של ביסקוויטים. מעבירים לקירור להתייצבות ל-4 שעות לפחות או למשך הלילה. >>> לבלוג של ענבל - פיית העוגיות 5לציפוי: ממיסים במיקרוגל או בסיר קטן חלב וחמאה עד שהחמאה נמסה והתערובת מגיעה לרתיחה, יוצקים על השוקולד הקצוץ, מניחים לשבת לדקה להימס ומערבבים לציפוי חלק. 6מצננים מעט ומשטחים על העוגה בשכבה ישרה, מקררים לשעה ומפזרים סוכריות צבעוניות לעיטור. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |