
המצרכים :
אופן ההכנה:1מחממים תנור ל-170 מעלות. טורפים בקערה ביצים, שמנת חמוצה ומתוקה, סוכר, מלח, תמצית וניל וליקר תפוזים או ברנדי כדקה-שתיים, עד לקבלת תערובת אחידה. 2מנפים פנימה את הקמח התופח וטורפים עד לקבלת תערובת חלקה. 3מוסיפים את הפירות היבשים והאגוזים ומקפלים להטמעה בלבד. עוד המון מתכונים שווים מחכים לכם באתר של ענבל -פיית העוגיות 4יוצקים את התערובת לתבנית אינגליש קייק משומנת ומקומחת קלות. אופים את העוגה כ-40 דקות, עד שהיא משחימה וקיסם שננעץ במרכזה יוצא יבש ובלי פירורים. מצננים וזוללים. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |